Prem. Demi Bag. Multi. 125 g. à 45
5620 GRM
Lettstekt kornbaguette
Varenummer: 2374 / 2103065 | EPD-nummer: | GTIN: 05412632141245
Varenummer: 2374 / 2103065
EPD-nummer:
GTIN: 05412632141245
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, HAVREFLAK (4%), solsikkefrø (4%), brune linfrø (3%), SESAMFRØ (3%), gluten (HVETE), kli (HVETE) (2%), gjær, salt, su rdeigpulver (HVETE), ristet maltet mel (HVETE), dekstrose, antioksidant (askorbinsyre), melforbedringsmiddel (L-cysteine).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 235 kJ/ 293 kcal |
Fett | 6,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 44,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 4,80 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossen brøddeig |
Varenummer | 2374 / 2103065 |
EPD-nummer | |
GTIN | 05412632141245 |
GTIN2 | 02707209400201 |
GTIN3 | 02707209400201 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 06.06.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i ca. 15 minutter. stekes i forvarmet ovn på 180 grader i 8 - 10 minutter. |